Un grup de veïnes i de veïns integrats a l’Associació Indilletres, juntament amb l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i amb la col·laboració d’Òmnium Cultural del Baix Empordà i altres institucions, organitzen la cinquena fira de llibres a l’Empordà. Tindrà lloc els dies 3 i 4 de desembre del 2022, el primer cap de setmana, al Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà. Tenen l’objectiu de promoure la lectura i de donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors, d’aquí i de fora, que publiquen. També hi participaran les llibreries de la Bisbal.

Durant aquest cap de setmana organitzaran taules rodones, conferències, debats, presentacions de llibres, concerts i altres activitats. A més a més en aquesta cinquena edició continuen convocant el Premi Llucieta Canyà de crítica literària publicada i preparen alguna altra sorpresa que ja aniran concretant.

El termini per enviar la sol·licitud és el 18 d’abril del 2022. Durant el mes de juny comunicaran l’acceptació. Llavors és quan haureu de fer el pagament.

També serà un cop us hagin acceptat que us convidaran a presentar els vostres llibres en el marc d’Indilletres. Les vostres propostes de presentacions o activitats les podreu fer arribar al correu: indilletres@gmail.com. Hi haurà d’haver una sola proposta per editorial.

El preu de participació inclou una taula de 2’10x 80 centímetres, dues cadires i tovalles. Enguany podreu triar entre llogar una, dues o tres taules. El preu de cada taula serà de 65 euros, IVA inclòs. No cal, però que pagueu fins que us hagin confirmat la vostra participació a la Fira. Ara només els interessa saber quantes taules voldreu.

La fira serà al Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà, els dies 3 i 4 de desembre. De les 10 del matí a les 9 del vespre el dissabte, i de les 10 fins a les 7 el diumenge.