Entre les diverses activitats que organitza la Federación de Gremios de Editores de España, en col·laboració i amb el recolzament de l’ICEX, s’ha organitzat una Jornada Tècnica de Llibre Científico-Tècnic a Sao Paulo (Brasil), que tindrà lloc el dia 25 de juny de 2019.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

Aquesta Jornada té per objecte donar a conèixer l’oferta i les novetats de les editorials espanyoles en matèria científico-tècnica a compradors i prescriptors brasilers: distribuïdors, llibreters, responsables de compres de biblioteques i centres de qualificació, responsables de licitacions per a universitats i formació professional, professors universitaris i editorials compradores de drets.

Convocatòria i formulari d’inscripció

Els interessats hauran de seguir les instruccions que ens han fet arribar des de l’ICEX, complir íntegrament les condicions de participació fixades i formalitzar l’imprès corresponent que cal enviar directament a l’ICEX, segons s’indica a la convocatòria.

Libros de EspañaFeu clic sobre els següents botons d’enllaç per descarregar els documents:

 El termini per a la recepció dels formularis acaba el dia 15 de febrer.

Quota de participació

La quota de participació s’ha fixat en 1.590 euros + IVA i els participants rebran per part de l’ICEX una bossa de viatge de 1.250 euros, que es farà efectiva després de l’activitat.

La FGEE es farà càrrec del transport dels llibres a Sao Paulo, el cost del qual serà assumit per l’ICEX. Una vegada tancat el període d’inscripció, la FGEE es posarà en contacte directament amb els participants per donar-los les instruccions per l’enviament dels llibres.

Contacte

Per a consultes i aclariments addicionals:

Més informació: