Jornada Tècnica de Llibre Infantil i Juvenil a Chicago

Entre les diverses activitats que organitza la Federación de Gremios de Editores de España, en col·laboració i amb el recolzament de l’ICEX, s’ha organitzat una Jornada Tècnica de Llibre Infantil i Juvenil a Chicago (EE.UU.), que tindrà lloc el dia 23 de maig de 2019.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

Les novetats presentades per les editorials participants seran de les matèries següents:

  • Literatura infantil i juvenil
  • Àlbum il·lustrat
  • Materials educatius complementaris (no llibre de text)

Aquesta Jornada té per objecte donar a conèixer l’oferta i les novetats de les editorials espanyoles en matèria infantil i juvenil a compradors i prescriptors nord-americans de l’àrea de Chicago: distribuïdors, llibreters, bibliotecaris i responsables de compra de centres educatius, especialment de centres duals d’ensenyament bilingüe espanyol-anglès.

Convocatòria i formulari d’inscripció

Els interessats hauran de seguir les instruccions que ens han fet arribar des de l’ICEX, complir íntegrament les condicions de participació fixades i formalitzar l’imprès corresponent que cal enviar directament a l’ICEX, segons s’indica a la convocatòria.

Feu clic sobre els següents botons d’enllaç per descarregar els documents:

El termini per a la recepció dels formularis acaba el dia 8 de febrer.

Quota de participació

La quota de participació s’ha fixat en 1.250 euros + IVA i els participants rebran per part de l’ICEX una bossa de viatge de 910 euros, que es farà efectiva després de l’activitat.

La FGEE es farà càrrec del transport dels llibres a Chicago, el cost del qual serà assumit per l’ICEX. Una vegada tancat el període d’inscripció, la FGEE es posarà en contacte directament amb els participants per donar-los les instruccions per l’enviament dels llibres.

Contacte

Per a consultes i aclariments addicionals:

Més informació: