Warsaw-book-fair-2016La literatura catalana i Barcelona seran les invitades especials de la Fira Internacional del Llibre de Varsòvia que enguany celebrarà la setena edició del 19 al 22 de maig a Polònia.

L’Institut Ramon Llull tindrà cura de la programació i disposarà d’un estand de més de 100 metres quadrats dedicat al convidat que acollirà un espai d’activitats, una llibreria i un espai de treball. A més, també comptarà amb una delegació de fins a 10 escriptors catalans que participaran d’un ampli programa d’activitats paral·leles. Els editors interessats a poder fer ús de l’espai de treball previst durant els dies de la fira poden posar-se en contacte amb Julià Florit, jflorit@llull.cat

La Fira Internacional del Llibre de Varsòvia és un aparador mundial que comptarà amb més 860 expositors de 28 països que se situaran en un espai de gairebé 20.000 metres quadrats. Les seves 10 sales de conferència, acolliran més de 300 esdeveniments on hi participaran autoritats dels cercles literaris internacionals i convidats importants de la indústria del llibre. Es preveu que més de 70.000 persones visitin la Fira durant els 4 dies d’activitats programades.

Dades de la fira:

  • Data: 19-22 de maig de 2016
  • Lloc: PGE Narodowy Stadium (al. Ks. J. Poniatowskiego 103-901 Warszawa)
  • Web oficial de la fira

Contacte:

Enllaços d’interès: