LIBER 2022 – Condicions especials de viatge

S’ha arribat a acords amb Iberia i Renfe, amb tarifes especials durant els dies de la fira. Podeu proporcionar la informació als vostres clients i col·legues.

La Fira Internacional del Llibre LIBER, tindrà lloc a Fira de Barcelona (recinte Gran Via, pavelló 1) del 5 al 7 d’octubre de 2022.

LIBER és la principal trobada professional a Europa de la indústria del llibre editat a Espanya. Estem convençuts que, una edició més, LIBER serà la millor plataforma per obrir fronteres als mercats europeus i iberoamericans. A més, enguany se celebra el 40 aniversari!

Enguany el sector del llibre es retroba presencialment a Barcelona per continuar generant contactes professionals, oportunitats comercials i coneixement compartit. Inclourà taules rodones, debats i presentacions en relació a les últimes novetats del món del llibre.

Una edició que aglutinarà tots els sectors de la indústria editorial amb la participació prevista de 350 expositors, més de 7.000 professionals i comptarà amb la presència de 350 compradors internacionals de 70 països, molts dels quals ja han manifestat la seva intenció de viatjar a Barcelona tant per a trobar-se amb els seus col·legues i amics com per a conèixer el fons editorial i les editorials amb les que fins ara no havien tingut relacions comercials.

Juntament a l’oferta comercial, LIBER comptarà amb un programa de jornades i activitats professionals i culturals amb experts del món del llibre per a intercanviar informació i idees sobre temes de màxima actualitat que ajudi a tota la cadena de valor a enfrontar els canvis tecnològics, econòmics i de consum.

La FGEE ofereix avantatges exclusives als agremiats:

  • Fins a un 8% de descompte sobre les tarifes de 2022.
  • Més un 5% de descompte per pagament avançat, si s’envia la Solicitud de Participación abans del 15 de juny!

Consultes i propostes personalitzades:

Missatge 40 aniversari d’Antonio Mª Ávila, director de la Federación de Gremios de Editores de España:

«LIBER celebra 40 anys. Va néixer impulsat per Pancho Pérez González i Rafael Martínez Alés per mantenir les relacions comercials de la indústria editorial a banda i banda de l’Atlàntic durant la forta crisi econòmica que va colpejar Iberoamèrica a inicis dels vuitanta. Aquell objectiu inicial es va superar amb escreix i aviat LIBER es va consolidar com un esdeveniment de referència per al món del llibre. En moments de confusió i posteriors crisis, LIBER ha demostrat la fortalesa del sector. La seva aportació va més enllà de l’esfera estrictament comercial. És una plataforma excel·lent de vendes i internacionalització, però també és observatori de tendències, termòmetre d’activitat i punt de trobada de tots els àmbits del llibre.»